ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
ပဲေတာင့္ရွည္ တစ္စည္း
ၾကက္သြန္နီဆီခ်က္
ေျမပဲေလွာ္ေထာင္း (သုိ႔) ပဲမွဳန္႔အက်က္မွဳန္႔
ဆားအနည္းငယ္
ငံျပာရည္အနည္းငယ္
သံပုရာသီး တစ္စိတ္
ၾကက္သြန္နီ ဥၾကီးတစ္လံုး
ငရုတ္သီး အက်က္မွဳန္႔
ေရေနြးပြက္ပြက္ဆူထဲကုိ ပဲေတာင့္ရွည္သီး ထည့္ျပဳတ္ပါ။ ပံုမွန္ လွီးျပီးသုပ္စားရင္ ခပ္စိမ္းစိမ္း မာမာအေနအထားမွာ ျပန္ဆယ္တာ ေကာင္းေပမယ့္ အခုက ေထာင္းျပီးသုပ္မွာမုိ႔ နဲနဲ ေပ်ာ့တဲ့အထိထားျပီးမွ ဆယ္ပါတယ္။ ဆယ္ထားတဲ့ ပဲေတာင့္ရွည္ေတြကုိ ေရစစ္၊ ျပီး ငရုတ္ဆံုနဲ႔ ေထာင္းထားပါတယ္။
ကဲထည့္စရာ အမယ္ေတြ စံုျပီဆုိေတာ့ စသုပ္ပါေတာ့မယ္။
ေထာင္းထားတဲ့ ပဲေတာင့္ရွည္ထဲကုိ ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးထည့္၊ ေျမပဲေလွာ္ေထာင္းထည့္၊ ဆီခ်က္၊ ဆားအနည္းငယ္၊ ငံျပာရည္အနည္းငယ္၊ ငရုတ္သီးအက်က္မွဳန္႔၊ သံပုရာသီးတစ္စိတ္ ညွစ္ထည့္ျပီး နယ္လုိက္ရံုပါပဲ။
စားခ်င္စရာပဲ... လုပ္စားၾကည့္အံုးမွ...
ReplyDelete