ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
၀က္နံရိုး
ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ အနည္းငယ္
ပဲငံျပာရည္ အေနာက္ အနည္းငယ္
ခရုဆီ အနည္းငယ္
ၾကက္ဥ ၃ လံုး
ေရြႊၾကည္မွဳန္႔ လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၂ ဇြန္း
၀က္နံရိုးကုိ ခရုဆီ၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ အေနာက္တုိ႔နဲ႔ နယ္ထားပါ။
ၾကက္ဥ နဲ႔ ေရႊၾကည္မွဳန္႔တုိ႔ကုိ ပန္းကန္တစ္ခုထဲ ထည့္ပါ။
ၾကက္ဥႏွင့္ ေရႊၾကည္မွဳန္႔ ေသခ်ာေရာသြားသည္အထိ ဇြန္းနဲ႔ေခါက္ပါ။
ဒယ္အုိးထဲကုိ ဆီထည့္ျပီး ပူေအာင္တည္ပါ။
ဆီပူလာေသာအခါ ေခါက္ထားေသာ ၾကက္ဥအရည္ထဲသုိ႔ ၀က္နံရိုးကုိ တစ္ခုခ်င္းစီ နွစ္ျပီး ဆီပူထဲ ထည့္ေၾကာ္ပါ။ တစ္ဖက္က်က္လွ်င္ ေနာက္တစ္ဖက္သုိ႔လွန္ေပးပါ။
၀က္နံရိုးေၾကာ္ပူပူၾကြပ္ၾကြပ္ေလး ရပါျပီ။
အျမင္မလွေပမယ့္ အရမ္းအရသာရွိပါတယ္။
No comments:
Post a Comment