ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
ငါးဖယ္ (ဆား၊ နႏြင္း အနည္းငယ္နွင့္နယ္၊ အဆုပ္ေလးေတြ လုပ္ျပီး ေၾကာ္ထားပါ)
ေဂၚဖီ (ပါးပါးလွီးထားပါ)
ငရုတ္သီးစိမ္း (ပါးပါးလွီးထားပါ)
ေရွာက္ရြက္ (ပါးပါးလွီးထားပါ)
ေရွာက္သီး ( အမႊာေလးေတြ ႏႊာထားပါ)
ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္
ငံျပာရည္
ျပဳလုပ္ပံု
ငါးဖယ္ကုိ အလယ္မွ ကပ္ေၾကးနွင့္ညွပ္ျပီး ခြဲပါ။
ခုနျပင္ဆင္ထားေသာ ေဂၚဖီ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ ေရွာက္ရြက္၊ ေရွာက္သီးအမႊာ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္၊ငံျပာရည္တုိ႔ကုိ ထည့္ျပီး ငါးဖယ္အစာသြပ္ကုိ ေရေႏြးၾကမး္နွင့္ ျမည္းနုိင္ပါျပီ။
Categories
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Penang 4D3N Free & Easy - Intro
ပီနန္က်ြန္း၊ မေလးရွားနုိင္ငံ။ ေအာက္တုိဘာ ၆ ရက္မွ ၉ ရက္။ စေန၊ တနဂၤေနြ၊ တနၤလာ၊ အဂၤါ။ ဒီလုိေတြ စီစဥ္ၾကတာ။ ဒီခရီးကေတာ့ သြားခါနီး ၂ ရက္အ...
-
(ဒီပုိ႔စ္က စင္ကာပူမွာေနထုိင္ေသာ ျမန္မာနုိင္ငံသားမ်ားအတြက္ ရည္ရြယ္ပါတယ္။) ကုိရီးယားဗီဇာ ေလွ်ာက္မယ္ဆုိေတာ့ ဖတ္ခဲ့ဖူးတဲ့ မေဗဒါ ဘေလာ့ပုိ႔စ္ က...
-
နုိ၀င္ဘာ ၇ ရက္၊ ၂၀၁၆။ တနလၤာေန႕။ ရန္ကုန္ မႏၱေလး အျမန္လမ္း - ရန္ကုန္ ေမာ္လျမိုင္လမ္း - က်ိဳက္ထီးရိုး ဘုရားလမ္း ဒီတစ္ေခါက္ျမန္မာျပည္ အျ...
-
ပါ၀င္ေသာ ပစၥည္းမ်ား ကင္းပံုသီး ၾကက္သြန္ျဖဴ ၾကက္သြန္နီ ပုစြန္ေျခာက္မွုန္႔ ငရုတ္သီးအစိမ္းမွုန္႔ ဆားအနည္းငယ္ အခ်ိဳမွဳန္႔အနည္းငယ္...
No comments:
Post a Comment