ၾကက္သားရွမ္းခ်ဥ္

လြယ္တာေတြခ်ည္း ခ်က္စားေနတယ္လုိ႔ ေျပာတဲ့သူရွိရင္ေတာ့ သူ႔အလြန္မဟုတ္ပါဘူး။ ဟင္းခ်က္မယ္ စိတ္ကူးရင္ ဘယ္ဟာအလြယ္ဆံုးလဲက စျပီး စဥ္းစားပါတယ္။ တကယ္ေတာ့ ဒီဟင္းကုိ ရံုးက သူငယ္ခ်င္းတစ္ေယာက္ခ်က္ျပီး ရံုးယူလာကတည္းက စားခ်င္ေနတာပါ။ခ်က္စားျဖစ္တဲ့ ရက္ေရာက္ေတာ့ ဖုန္းဆက္ျပီး ထပ္ေမးလုိက္ပါေသးတယ္။

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
ၾကက္သား
ရွမး္ခ်ဥ္
ဆား
အခ်ိဳမွဳန္႔
ဆီ
သၾကား



ပထမဆံုး ၾကက္သားကုိ အေနေတာ္ေလးေတြ တံုး၊ ဆား၊ အခ်ိဳမွဳန္႔၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္နဲ႔ နယ္ထားပါတယ္။

ဒယ္အုိးထဲ ဆီအနည္းငယ္ထည့္၊ ဆီပူရင္ နယ္ထားတဲ့ ၾကက္သားထည့္လံုး၊ ၾကက္သားအေပၚယံေလးတင္းျပီး ညွီနံ႔ေပ်ာက္ျပီထင္တဲ့အခ်ိန္က် ၾကက္သားနူးေအာင္ ေရနဲနဲထည့္ပါတယ္။

ၾကက္သားမနူးတနူးအခ်ိန္ေလာက္မွာ ရွမ္းခ်ဥ္ထည့္ပါတယ္။ ျပီး သၾကားနဲနဲထည့္ပါတယ္။ အဖံုးျပန္အုပ္ျပီး ၾကက္သားနူးတဲ့အထိတည္ပါ။

ရွမ္းခ်ဥ္ရဲ႔အခ်ဥ္နဲ႔ သၾကားရဲ႔ အခ်ိဳဓာတ္ေတြ ၾကက္သားထဲ၀င္ျပီး ခ်ိဳခ်ိဳခ်ဥ္ခ်ဥ္ အသားတစ္ပြဲကုိရမွာျဖစ္ပါတယ္။

No comments:

Post a Comment

Weekend Escape to Berjaya Hills, Colmar Tropicale Resort - Day 2

Berjaya Hills (Colmar Tropicale) ေနအထြက္ကုိ ျပတင္းေပါက္ကေနေစာင့္ မနက္ ေစာေစာထ၊ ေရခ်ိဳးျပီးတာနဲ႕ ျပတင္းေပါက္ဖြင့္ျပီး ေနထြက္တာကုိ ေစာင္...